Kies lettertype
Kies lettergrootte
Uitlijning
Weergeven

Vergelijk uitgaven

Kopieer tekst

(Statenvertaling 3 Johannes Inleiding)

Verzen

Opties
Klik op de tekst om te kopiëren

DE DERDE ZENDBRIEF VAN DEN APOSTELJOHANNES

INHOUD VAN DEZEN ZENDBRIEF.

1 DE apostel, na het opschrift en de groetenis, 3 Prijst zeer de godzaligheid van Gajus, aan welken hij dezen zendbrief schrijft. 4 Waarover hij zich ook verblijdt. 5 En voornamelijk prijst hij zijn herbergzaamheid jegens de broeders, die om des Evangelies wil in vreemde landen moeten reizen. 6 En vermaant hem daarin te volharden. 9 Klaagt over enen Diotrefes, dat hij den meester zocht te spelen in de gemeente, den apostel lasterde, en verhinderde dat zulke broeders ontvangen werden. 11 Vermaant Gajus dat kwade voorbeeld niet te volgen. 12 En recommandeert hem enen Demetrius, dien hij goede getuigenis geeft. 13 Besluit met verklaring waarom hij geen langeren brief aan hem schreef. 15 En met onderlinge groetenissen.

NL EN

Log s.v.p. in om desgewenst uw persoonlijke omgeving binnen het programma te kunnen gebruiken. Als u nog geen login hebt, kunt u deze aanmaken door op ‘Account aanmaken’ te klikken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Vul s.v.p. onderstaand formulier in als u een account aan wilt maken, zodat u toegang krijgt tot uw persoonlijke omgeving binnen het programma.

Account aanmaken

Vul s.v.p. onderstaand formulier in om uw wachtwoord te resetten.

Wachtwoord wijzigen